Eerste paal in de grond voor vestiging in Heerenveen

18 apr 2018

Op 16 april is de eerste paal geslagen voor het nieuwe pand van IJssel in Heerenveen. De vestigingen in Joure en Drachten gaan verhuizen naar de nieuwbouw in Heerenveen. Van daaruit gaat IJssel haar bestaande klanten in de regio lokaal ondersteunen bij het verbeteren en innoveren in hun onderhoudsmethodiek en productieprocessen.

Bernard Arends, regiomanager Noord-Nederland: ‘IJssel is een innovatieve dienstverlener op het gebied van onderhoud- en productoptimalisatie. Lokale aanwezigheid is een must om het relatienetwerk te vergroten en nieuwe strategische samenwerkingsverbanden te realiseren.’

Expertise IJssel in Heerenveen

IJssel is koploper op het gebied van Lean-implementaties in de maakindustrie (high-tech machinebouw, automotive, food en procesindustrie) en heeft ten behoeve van de 4e industriële revolutie een unieke Smart Industry-agenda ontwikkeld om productiebedrijven bij te staan in hun Industry 4.0 transitie. Robotica, Drones, Internet of Things, Big Data, 3D Printing, Dashboards en Apps zijn de nieuwe kernvaardigheden waarmee wij met IJssel onze klanten van dienst kunnen zijn.

Share This