Heb jij twee rechter handen en klus je veel in huis of sleutel je graag aan een auto, scooter, motor of apparaten? Als gereedschappen geen geheimen meer voor jou kennen maar je de opleiding mist om in de techniek te gaan werken, dan is dit jouw kans! Meld je hier aan om smeertechnisch (leerling) monteur te worden! Je kunt bij ons direct beginnen.

 

Pak deze kans en word leerling monteur!

 

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar meerdere fulltime (leerling) monteurs die smeertechnische werkzaamheden willen uitvoeren bij onze klanten in de directe omgeving van Amsterdam. Na een inwerktraject wordt je onder begeleiding verantwoordelijk voor het uitvoeren van de volgende werkzaamheden: klein preventief onderhoud aan machines en apparaten, advies geven over het aanbrengen van smeerpunten, opstellen van smeerschema’s, afvullen van smeerpunten, sleutelwerk om machines en systemen af te vullen met smeerolie, oliemonsters nemen, demonteren en schoonmaken van beschermkappen bij stilstaande machines.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als smeertechnisch monteur. Je krijgt leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Wij betalen jouw opleiding smeertechniek, je krijgt naast 25 vakantiedagen ook nog eens 13 ADV dagen extra én mogelijk een leaseauto.

word monteur! Gratis opleiding

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten en krijg je de opleiding tot smeertechnisch monteur van ons!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Stephanie Faas: 06-23101798.

[smarticon name=”fa fa-arrow-down”] Solliciteren [smarticon name=”fa fa-arrow-down”]

 

Share This