Word Junior Servicemonteur bij IJssel!

Durf jij de verantwoordelijkheid aan om storingen op te lossen aan de productielijnen van een grote internationale bierbrouwer? Vanwege aanhoudende groei van onze werkzaamheden zoeken wij stagiairs en starters op de arbeidsmarkt die wij kunnen helpen ontwikkelen naar Service Monteur voor onze vestiging in Zoeterwoude. Het team van IJssel werkt op het terrein van de bierbrouwer en bestaat momenteel uit zes fulltime monteurs. Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar startende servicemonteurs die onze klant op de locaties in Zoeterwoude én in Den Bosch kunnen helpen met het verbeteren van het productieproces.

Jouw verantwoordelijkheid: werkzaamheden uitvoeren aan sorteermachines, transportbanden, loading docks, persen en AGV’s. Je komt in een klein team te werken, onder begeleiding van een Senior Service Engineer. Een deel van deze werkzaamheden kan buiten plaatsvinden. Houd jij van deze diversiteit?

Bij IJssel Technologie ga je uiteindelijk zelfstandig storingen zoeken en repareren en je leert hier op een duidelijke manier over te communiceren met de klant maar ook met mogelijke leveranciers. Het behalen van een VCA basis certificaat is vereist om bij IJssel Technologie te kunnen werken. Deze wordt uiteraard door ons betaald.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar studenten die een mooie stageplek zoeken in de onderhoudstechniek en afgestudeerden van een MBO niveau 3 of 4 opleiding in de richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, mechatronica, mechanische techniek of soortgelijk die op zoek zijn naar een eerste baan waarbij ze goed begeleid worden. Je komt te werken in de voedingsmiddelenindustrie, daarom is het ook van belang dat je secuur kunt werken.

Jij als persoon: je bent gedreven, energiek en enthousiast. Als leergierige persoon met een klantgerichte instelling pas je goed bij onze organisatie: je weet hierdoor namelijk aan te sluiten bij de cultuur en processen bij de klant, waarbij de identiteit en kracht van IJssel maximaal kan worden ingezet. Ook heb je een flexibele instelling met betrekking tot je werkplek. Je reist namelijk af en toe heen en weer naar de locatie te Den Bosch.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als storing- en onderhoudsmonteur in een klein team. De werktijden zijn van 8:00 uur tot 16:30 uur, waarbij je eens in de 7 weken consignatiedienst hebt vanaf het moment dat je volledig ingewerkt bent. Je krijgt daarnaast leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed startsalaris (2500 euro) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en betaalde opleidingen. Daarnaast betalen wij jouw VCA basis certificaat.

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Stephanie Faas: 06-23101798.

Solliciteren

Share This