Word storing- en onderhoudsmonteur bij IJssel!

Durf jij de verantwoordelijkheid aan om storingen op te lossen aan de productielijnen van een grote internationale bierbrouwer? Wij zijn op zoek naar meerdere fulltime monteurs (zowel starters als ervaren monteurs) die de storing- en onderhoudswerkzaamheden willen uitvoeren bij een bierbrouwer in Zoeterwoude en/of Den Bosch!  

Wat ga je doen?

Jouw verantwoordelijkheid: optimaal rendement uit de bestaande productielijnen halen door eerstelijns onderhoud uit te voeren aan distributie, transportmachines en gebouwgebonden installaties. Je spoort storingen zelfstandig op en repareert ze. Hiervoor voer je kwaliteitscontroles en risicoanalyses uit, waarbij je initiatief neemt voor verbetervoorstellen van het onderhoudsproces. Je komt in een klein team te werken en rapporteert aan de teamleider. Een deel van deze werkzaamheden kan buiten plaatsvinden. Houd jij van deze diversiteit?

Als Storing- en Onderhoudsmonteur bij IJssel heb je minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding, bij voorkeur richting mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouw. Ook heb je ervaring met MIG/MAG lassen, TIG-laservaring is een pré. Je komt te werken in de voedingsmiddelenindustrie, daarom is het ook van belang dat je secuur kunt werken.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als storing- en onderhoudsmonteur in een klein team. Je krijgt daarnaast leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed salaris (tussen de 2400 en 3400 per maand) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, betaalde opleidingen én mogelijk een leaseauto. In deze functie wordt er van je verwacht dat je eens per 8 weken beschikbaar bent voor consignatie diensten.

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Stephanie Faas: 06-23101798.

[smarticon name=”fa fa-arrow-down”] Solliciteren [smarticon name=”fa fa-arrow-down”]

Share This