Word Servicemonteur bij IJssel!

Durf jij de verantwoordelijkheid aan om storingen op te lossen aan de productielijnen van een grote internationale bierbrouwer? Wij zijn op zoek naar meerdere fulltime servicemonteurs voor onze vestiging in Zoeterwoude. Het team van IJssel werkt op het terrein van de bierbrouwer en bestaat momenteel uit zes fulltime monteurs. Wij zijn wegens uitbreiding op zoek naar ervaren servicemonteurs die onze klant op de locaties in Zoeterwoude én in Den Bosch kan helpen met het verbeteren van het productieproces.

Wat ga je doen?

Jouw verantwoordelijkheid: optimaal rendement uit de bestaande productielijnen halen door eerstelijns onderhoud uit te voeren aan distributie, transportmachines en gebouwgebonden installaties. Je spoort storingen zelfstandig op en repareert ze. Je communiceert hierover met de klant én mogelijke leveranciers. Hiervoor voer je kwaliteitscontroles en risicoanalyses uit, waarbij je initiatief neemt voor verbetervoorstellen van het onderhoudsproces. Je komt in een klein team te werken en rapporteert aan de teamleider. Een deel van deze werkzaamheden kan buiten plaatsvinden. Houd jij van deze diversiteit?

Wie zoeken we?

Als Servicemonteur bij IJssel heb je minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding, bij voorkeur richting mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouw. Je hebt meerdere jaren werkervaring als storing- en onderhoudsmonteur, servicemonteur of service engineer/technician en hebt kennis van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek en mechanica. Je komt te werken in de voedingsmiddelenindustrie, daarom is het ook van belang dat je secuur kunt werken.

Jij als persoon: je bent gedreven, energiek en enthousiast. Als leergierige persoon met een klantgerichte instelling pas je goed bij onze organisatie: je weet hierdoor namelijk aan te sluiten bij de cultuur en processen bij de klant, waarbij de identiteit en kracht van IJssel maximaal kan worden ingezet. Ook heb je een flexibele instelling met betrekking tot je werkplek. Je reist namelijk af en toe heen en weer naar de locatie te Den Bosch.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als storing- en onderhoudsmonteur in een klein team. De werktijden zijn van 8:00 uur tot 16:30 uur, waarbij je eens in de 7 weken consignatiedienst hebt. Je krijgt daarnaast leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed salaris (maximaal 3500 per maand) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, betaalde opleidingen én mogelijk een leaseauto.

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Stephanie Faas: 06-23101798.

Solliciteren

e

Share This