Word servicemonteur bij IJssel!

Houd jij van diversiteit in je werkzaamheden? Dan hebben wij dé baan voor jou! Wij zijn op zoek naar servicemonteurs die storing- en onderhoudswerkzaamheden uitvoeren bij onze klanten, en die de uitdaging aandurven om met verschillende technieken en installaties te werken. Geen dag is hetzelfde. Je bent in deze functie veel onderweg en werkt voor de leukste opdrachtgevers in de productiebranche!

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar meerdere fulltime monteurs die werkzaamheden willen uitvoeren bij onze klanten in de omgeving van Noord- en Zuid-Holland. De focus van deze functie ligt op het ondersteunen van onze opdrachtgevers. Dit kunnen klussen zijn voor enkele dagen tot projecten die enkele maanden duren.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opsporen en repareren van storingen. Het continu verbeteren van installaties en processen speelt hierbij een belangrijke rol.  Kennis van hydrauliek, pneumatiek, elektrotechniek, mechanica en elektronica is vereist. Er worden goede communicatieve vaardigheden van je verwacht, omdat jij storingen en oplossingen hiervoor rapporteert aan onze opdrachtgevers en leveranciers. Hierbij verwachten wij minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding bij voorkeur richting werktuigbouwkunde, mechatronica en/of elektrotechniek.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als service monteur, waarbij je voor grote klanten mag werken. Je krijgt daarnaast leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, betaalde opleidingen én een leaseauto. Een rijbewijs is daarom een vereiste!

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Stephanie Faas: 06-23101798.

[smarticon name=”fa fa-arrow-down”] Solliciteren [smarticon name=”fa fa-arrow-down”]

Share This