IJssel & Nedmag

IJssel en Nedmag, al 20 jaar trotse partners

Sinds het begin van deze eeuw (november 2000) is IJssel Technologie verbonden als onderhoudspartner aan Nedmag uit Veendam. IJssel levert op alle niveau’s de ultieme bijdrage aan de onderhoudsafdeling van Nedmag. Van uitvoerend onderhoud (door mechanisch en elektronica monteurs), tot werkvoorbereiders en maintenance engineers. Wij zijn trots op deze jarenlange en unieke samenwerking. Er is veel gebeurd in twintig jaar, maar er is nog net zoveel te optimaliseren. Hier blijven we dan ook voortdurend mee bezig. Er gaat geen dag voorbij zonder de continue verbetering en innovatie. Dit zit echt in ons IJssel DNA.

De komende periode kijken wij hier terug op deze unieke samenwerking. We spreken met mensen van Nedmag over de samenwerking en laten onze eigen mensen aan het woord.

Uniek in onze samenwerking

  • Continue verbetering Aan de hand van het IJssel-model zorgen we ervoor, dat continu verbeteren de basis wordt voor uw onderhoud. Zo haalt u het beste uit uw mensen én middelen en scheppen we ruimte voor gerichte innovatie.
  • Denken en doen gecombineerd IJssel koppelt procesoptimalisatie en advies aan uitvoerend onderhoud. Hierdoor zijn wij in staat om snel en doelgericht verbeteringen door te voeren.
  • Volledig vertrouwen Wij gaan blijvende relaties aan met onze klanten op basis van loyaliteit en vertrouwen. We zien onszelf niet als leverancier, maar als partner en streven naar volledig wederzijds vertrouwen.

Ook samenwerken met IJssel?

IJssel is specialist op het gebied van onderhoud en onderhoudsoptimalisatie. Van uitvoerend onderhoud tot het verbeteren en opzetten van uw onderhoudsorganisatie. Bij IJssel bent u, op het geied van onderhoud, altijd aan het juiste adres. Meer weten en geheel vrijblijvend in gesprek over de kansen binnen uw organisatie? Vul het formulier in en u hoort snel van ons.

René Krijnsen

    Share This