Word storing- en onderhoudsmonteur bij IJssel!

Word jij als storing- en onderhoudsmonteur enthousiast van het oplossen van storingen en werk je het liefst met een grote diversiteit aan installaties, machines en productieprocessen? Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs die bij aan de slag willen bij onze opdrachtgevers in regio Zuid-Nederland!

Wat ga je doen?

Als Storing- en Onderhoudsmonteur Elektrotechniek is het jouw taak om (zelfstandig) alle voorkomende technische storingen aan de (food) productielijnen te verhelpen en onderhoudswerkzaamheden aan deze productielijnen uit te voeren. Daarbij variëren de projecten en type machines van kleine tot grote, complexe installaties, wat het werk zeer afwisselend maakt.

Als Storing- en Onderhoudsmonteur bij IJssel heb je minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding, bij voorkeur richting mechatronica, elektrotechniek of werktuigbouw. Ook heb je ervaring met MIG/MAG lassen, TIG-laservaring en ervaring met koeltechniek is een pré.

Dit krijg je er voor terug!

Allereerst natuurlijk een super leuke baan als storing- en onderhoudsmonteur in een klein team. Je krijgt daarnaast leuke collega’s, eigen bedrijfskleding, een goed salaris (tussen de 2700 en 3200 per maand) en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder betaalde opleidingen. Omdat we verschillende mogelijkheden en functies hebben, vragen we van je om in je sollicitatie aan te geven of je voorkeur hebt voor de ploegen- of een dagdienstfunctie en of je een functie in de TD ambieert, ook horen we graag in welke industrie je (stage) werkervaring hebt opgedaan.

Hoe verloopt het sollicitatietraject?

  1. Je verstuurt jouw sollicitatie naar ons, die we zo snel mogelijk behandelen.
  2. Ben je helaas niet geschikt? Dan ontvang je van ons een e-mail hierover. Behoor je tot de gelukkigen? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek!
  3. Door naar de volgende ronde? Yes! Dan mag je op tweede gesprek.
  4. Blijkt na het tweede gesprek dat jij bij ons wilt werken en wij jou graag een baan willen aanbieden? Dan kun je op korte termijn starten!

Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Dan kun je bellen met Andres Wilbrink: 06-12345678.

Solliciteren

Share This