Reshoring – haal de productie duurzaam terug naar Nederland 

reshoring door IJssel

Reshoring

Steeds vaker hoor en leest u over reshoring. Bedrijven halen de productie terug uit lagelonenlanden of denken hierover na. Ook de Corona crisis heeft de zwaktes van ‘ver weg’ produceren pijnlijk bloot gelegd. Vitale producten, zoals mondkapjes, bleken ineens onvoldoene beschikbaar. Maar ook de productie van andere producten in de maakindustrie lag stil omdat de toelevering van onderdelen uit China stil lag.

Uw klanten vragen staads vaker om maatwerk, hoge kwaliteit en kortere levertijden. Allemaal zaken die dichter bij huis makkelijker te controleren zijn dan elders. Daarnaast worden er nieuwe eisen aan het productieproces gesteld als gevolg van innovatie en kwaliteitsbeheersing.

Lage arbeidskosten in lagelonenlanden kunnen tegenwoordig goed worden opgevangen. Door slimme en innovatieve productie methoden te gebruiken kun je flexibeler produceren, zijn korte doorlooptijden mogelijk en is een veel betere borging van kwaliteit mogelijk. Allemaal zaken waar jouw klant om vraagt.

Hoe gaat IJssel Technologie jou helpen bij reshoring?

De kosten van een stuk grond en een nieuw gebouw zijn vaak snel in kaart. Maar wat kost een productielijn? En de bijbehorende utilities? En hoe richt u uw fabriek zo slim mogelijk in?

Vanuit IJssel Technologie gaan wij graag het gesprek met u aan. Samen maken we een business case die volledig aansluit bij uw vragen en uitdagingen. Smart Industry 4.0 methoden en technieken ontbreken niet om de hogere loonkosten op te vangen. Daarnaast kijken we naar slimme automatisering, het zo efficiënt mogelijk inzetten van uw (technisch) personeel en bekijken we uw bedrijfsprocessen.

Dit alles om de concurrentie met lagelonenlanden aan te gaan en vooral om uw bedrijf concurrerend te houden in de veranderende Nederlandse markt.

Waarom IJssel Technologie?

IJssel Technologie heeft meer dan 25 jaar ervaring in business cases op het gebied van nieuwe fabrieken, productielijnen en maatwerk machines. De Lean gedachte zit in ons DNA.

Al onze cases zijn klantspecifiek. Wij bedenken de oplossing voor u en zijn in staat deze tot in de puntjes uit te voeren. Wij kunnen projecten bedenken, maken en onderhouden. Op deze manier ontzorgen wij jou van A tot Z.

Wij helpen u om snel en flexibel te kunnen (blijven) produceren.  Wij realiseren fabrieken en productielijnen die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van veilligheid, kwaliteit en levensbetrouwbaarheid.

En … wij realiseren fabrieken die u uw bedrijfsdoelstellingen laat halen.

Neem vrijblijvend contact op … !

… en samen bekijken we hoe we uw bedrijf concurrend kunnen maken met de lagelonenlanden.

Wij creëren waarde door co-creatie.

 

Vul onderstaand gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met u op.

    Reshoring verlaagt kosten
    Share This