IJssel viert 25-jarig bestaan met seminar Smart Industry

13 jun 2018

IJssel bestaat 25 jaar en om dat te vieren hebben we onze opdrachtgevers uitgenodigd voor een speciaal jubileumseminar Smart Industry 2018 op 12 en 13 juni. Het was een groot succes.

Onze klanten werden ontvangen door een telepresence robot, die de ze vervolgens meenam naar onze experience ruimte. Gastspreker op dag 1, prof. Ben van Lier, hoogleraar Internet of Things, gaf op inspirerende wijze inzicht in hoe de wereld verandert door digitalisering en hoe het aantal connected devices in rap tempo toeneemt, met name ook in de industrie. Op dag 2 nam prof. Egbert-Jan Sol, iedereen mee in het menselijke aspect van de digitalisering. Hij benadrukte het belang van continue ontwikkelen van je medewerkers, want technologische vernieuwing vereist sociale vernieuwing.

Innovatieve technologieën

Onze gasten maakten vervolgens in een rondgang langs praktische smart toepassingen kennis met de innovatieve technologieën waarmee IJssel zelf al werkt, zoals collaborative robotics, augmented reality, autonome logistieke voertuigen en drones, en predictive maintenance-oplossingen. Ook vertelden we hoe we onze eigen mensen meenemen in de ontwikkelingen van Smart Industry.

Elkaar inspireren

Wij zijn trots op wat we hebben bereikt in de afgelopen jaren. Het jubileumseminar is hét moment om al die kennis en ervaring die we inmiddels hebben, te delen en om elkaar te inspireren!

Share This