Smart Maintenance

Vibration measurement

Denkt u dat onderhoud duur is? Wij zijn ervan overtuigd dat smart maintenance juist geld oplevert. Wij zijn uw specialist op het gebied van proactief onderhoud, smeertechnisch en toestandsafhankelijk onderhoud. Van het verbeteren en opzetten van een nieuwe onderhoudsorganisatie tot en met het overnemen van de verantwoordelijkheid van de complete onderhoudsorganisatie.  Daarbij kijken we altijd eerst samen met u naar uw behoefte. Hoe verloopt uw productieproces en waar loopt u tegenaan? Hoe kunnen we uw onderhoud voorspelbaar maken en daarmee de betrouwbaarheid en uptime van uw assets verhogen? Pas als we dat helder hebben, gaan we aan de slag.

Aan de hand van het IJssel-model zorgen we ervoor, dat continu verbeteren de basis wordt voor uw onderhoud. Zo haalt u het beste uit uw mensen én middelen en scheppen we ruimte voor gerichte innovatie.

Condition Monitoring

Wij zijn specialist in conditieafhankelijk onderhoud. Wij helpen u de juiste data te verzamelen en de enorme hoeveelheden beschikbare gegevens om te zetten in bruikbare informatie om de optimale onderhoudsstrategie voor u te bepalen. Hierbij gebruiken onze specialisten technieken op basis van risicoanalyses (RCM, RBM, FMECA). Ook helpen wij u graag met uw smeertechnisch onderhoud, van voorraadbeheer, periodieke smeerrondes, locaties van smeerpunten tot het nemen van monsters en analyses daarvan.

Smart maintenance: van data naar uptime

Ons software programma UpTimeWorks optimaliseert uw onderhoud – en daarmee uw productie. Het verzamelt en analyseert data en spoort parameters op die op een conditiewijziging van uw installaties wijzen. Zo krijgt u inzicht in de conditie van uw assets, voorkomt u onverwachte uitval en realiseert u kosteneffectief een hogere uptime.

 

UpTimeWorks logo

Cases

Meer weten?

Sjoerd van der Aa
algemeen directeur
IJssel Technologie
038 - 4256256

Share This