Advies en training

Wilt u de werking van uw machinepark naar een hoger plan brengen? Kies dan voor goed onderhoud. Wij adviseren, ondersteunen en begeleiden u hier graag bij of nemen u het onderhoud zelfs helemaal uit handen. Ons ultieme doel is een proactief onderhoudsbeleid, waarbij het onderhoud precies op het juiste moment wordt uitgevoerd. Zodat u geen manuren en materiaal verspilt aan te vroeg onderhoud, maar ook niet het risico vergroot op storingen door te laat onderhoud. Uiteraard staan uw wensen en ambitie bij ons altijd centraal.

Training en ondersteuning

Goed onderhoud begint met goede kennis. Die hebben wij niet alleen, die dragen wij ook over. Wij geven praktijk- en theorietrainingen passend bij de behoeften van uw medewerkers en uw bedrijf. Zodat uw medewerkers alles wat ze leren direct bij u in de praktijk kunnen toepassen.

Wij geven trainingen op alle niveaus (LBO, MBO, HBO) op het gebied van:

  • Smeermiddelentechniek en smeertechnisch onderhoud
  • Trillingsanalyse
  • Ultrasoon analyse
  • Infrarood analyse
  • Motor Current Evaluation (MCE)
  • Onderhoudsstrategie en conceptueel denken (RCA, RCM, RBM, FMECA).

Wij stemmen onze trainingen volledig af op uw wensen. Wij hebben een eigen trainingslocatie in Zwolle. Wilt u liever dat we de training bij u op locatie verzorgen? Ook dat kan. Al onze trainingen zijn gecertificeerd volgens NEN-ISO 18436-3. De deelnemers krijgen bij bewezen resultaat de aan de training gekoppelde beroepscertificaten.

Wij verzorgen ook cursusmodules binnen opleidingsprogramma’s van derden.

Meer weten?

Sjoerd van der Aa
algemeen directeur
IJssel Technologie
038 - 4256256

Share This