Ontwikkeling

Omgaan met innovatie

Als u met uw bedrijf wilt meekomen in de snelle ontwikkelingen in Smart Industry – omgaan met automatisering, big data, robotisering, 3D-printing en virtual reality – moet de kennis van uw personeel up to date zijn. Wanneer uw medewerkers zich ontwikkelen, groeit uw organisatie ook.

IJssel weet alles van techniek en innovatie, maar ook van de manier waarop mensen daarmee werken. We zetten technologische ontwikkelingen in om de productie te verbeteren, maar altijd in combinatie met de capaciteiten van uw medewerkers. We motiveren medewerkers door hen nauw te betrekken bij veranderingen en zorgen ervoor dat ze het maximale uit zichzelf halen.

Trainingen, cursussen en workshops

Kennis delen is een speerpunt binnen onze bedrijfsstrategie. Niet alleen intern, tussen onze medewerkers, maar ook extern, met onze klanten. Daarom kunnen medewerkers én klanten bij IJssel (digitale) trainingen, cursussen en workshops volgen.

We hebben hiervoor onze eigen Academie. Hier delen we onze kennis over Smart Industry, Lean Thinking, Six Sigmaasset management en tal van andere onderwerpen. Dat past bij onze missie om de Nederlandse productie-industrie concurrerend te maken en te houden.

Technische trainingen op maat

IJssel verzorgt technische trainingen op maat, bijvoorbeeld over lagertechniek, borgmethoden en storingsanalyse. Verder bieden we ook loopbaancoaching en organiseren we masterclasses en experiences over onder meer Smart Industry, Lean Thinking en asset management. Wij spreken van te voren met u door waar u behoefte aan hebt en passen onze trainingen hier op aan.

Share This