Personeel via IJssel

De beste technische mensen

U wilt flexibel kunnen produceren. Dat betekent snel omschakelen, probleemloos opschalen en voordelig weer afbouwen. IJssel levert daarvoor goed opgeleide en gecertificeerde technici op mbo-, hbo- en wo-niveau. We onderhouden een landelijk netwerk van partners en technische professionals en we kennen uw branche van binnenuit. We weten dus ook precies wat voor mensen u zoekt om uw plannen te verwezenlijken. Van praktische aanpakkers op de werkvloer tot bedrijfskundig adviseurs. Ervaren mensen met actuele kennis en voldoende flexibiliteit om mee te groeien. Smart people.

Integraal personeelsbeleid

We kijken verder dan het invullen van een vacature. We helpen u uw doelen te halen door samen met u een integraal personeelsbeleid uit te voeren. Daarvoor bieden we detachering, in-house services, interim-projectmanagement en outsourcing van personeelsactiviteiten. Uiteindelijk moeten uw personeelsbeleid bijdragen aan het bereiken van uw bedrijfsdoelen. We werken hiervoor onder andere samen met onze partner 4Impact.

IJssel keurmerk

Al onze kandidaten hebben het IJssel keurmerk. Dat betekent dat ze aan al uw eisen voldoen, maar ook nog eens zijn gescreend in een technisch inhoudelijk gesprek met de ervaren professionals van IJssel. 

Share This