Werken bij IJssel

Technische vacatures

Je werkt bij IJssel aan projecten bij vooraanstaande bedrijven in de Nederlandse productie-industrie. Die helpen we om blijvende verbeteringen door te voeren in hun techniek, productie, onderhoud of op het gebied van Smart Industry. We hebben daarvoor mensen nodig op mbo-, hbo-, en wo-niveau, en werken met starters, doorgroeiers en senioren. Vanzelfsprekend bieden we een uitstekend pakket primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dus solliciteer nu meteen; we zijn altijd op zoek naar enthousiaste en ondernemende mensen die voor onze opdrachtgevers aan de slag gaan.

Persoonlijke begeleiding

Bij IJssel kijken we niet alleen naar relevante opleidingen, maar ook naar jouw ervaring en persoonlijkheidskenmerken. We denken met je mee over je volgende carrièrestap en brengen je in contact met de werkgever die het beste bij je past.

Werken bij IJssel

We bieden onze mensen de ruimte om initiatieven te ontplooien en beslissingen te nemen. Zo krijg jij plezier in je werk en haal je het beste uit jezelf. Het is onze visie dat zo’n bedrijfscultuur de excellente prestaties stimuleert waar onze opdrachtgevers op zitten te wachten.

Kennis delen

We zorgen voor opleiding en doorgroeimogelijkheden. IJssel is van mening dat wel de productie-industrie vooruithelpen door kennis te delen. Met onze klanten en met onze mensen. Via de IJssel Kennisbank en onze vakgroepen heb je toegang tot alle kennis die we in huis hebben. Ook organiseren we regelmatig masterclasses. En natuurlijk hopen we ook van jou te leren.

Stages en open sollicitaties

Je kunt ook bij IJssel terecht voor een BBL-traject, een traineeship, of (afstudeer)stage. Neem contact met ons op als je hier meer over wilt weten. Je open sollicitatie kun je versturen via ons sollicitatieformulier.

 

Share This