Smart Industry

IJssel is de onmisbare partner voor Smart Industry  in de Nederlandse productie-industrie

De Nederlandse productie-industrie staat op het punt de sprong naar Smart Industry te wagen. IJssel is daarbij de onmisbare partner. Met onze kennis en kunde op het gebied van Smart Production, Smart Maintenance en Smart People introduceren we verbetermogelijkheden op het grensvlak van mens en technologie. Zo maken en houden wij bedrijven concurrerend. Ook dat van u.

Wij werken in de praktijk met innovaties als collaborative robots, virtualrealitybrillen, 3D-printers en de verwerking van big data en we adviseren over de toepassing daarvan. Niet voor niets zijn we ambassadeur van de Smart Industry-agenda en Koploperbedrijf van het BOOST-programma.

Productieoptimalisatie: uw bedrijf smart op alle fronten

Smart Industry – de digitalisering en verweving van uw apparaten, productiemiddelen en organisatie – speelt een rol in alle fasen van de ontwikkeling van uw bedrijf. IJssel zet deze ontwikkelingen dan ook in voor een integrale benadering van productieoptimalisatie: in de haalbaarheids-, locatie- en masterplanstudie, in het ontwerp en de realisatie van de processen en de fabriek, en in het onderhouden en continu verbeteren van de processen en assets. We zijn gesprekspartner van uw bedrijfskundige, engineer en monteur.

Van data-analyse tot voorspelbare productie

Onze technisch bedrijfskundige projectleiders helpen u met het verbeteren of compleet herontwerpen van uw bedrijfsprocessen. Met behulp van data-analyse en data-interpretatie brengen we voor u in beeld waar risico’s zitten en wat het verbeterpotentieel is. Vervolgens ondersteunen wij bij het realiseren van de verbeteringen en maken we uw productie voorspelbaar.

Smart Industry: integratie van technologieën

IJssel maakt en koppelt de interfaces in hardware, software, databases en systemen, zodat apparaten, machines, onderdelen, producten en sensoren met elkaar communiceren. Wij hebben ervaring met het integreren van technologieën in uw (deels geautomatiseerde) productieproces, bijvoorbeeld assembleren, verpakken, automatisering van interne goederenstroom door AGV’s, automatische ware houses en cross docking.

Meer weten

Bent u benieuwd wat Smart Industry kan bijdragen aan uw concurrentiepositie? Neemt u dan contact op met Mark Peters op 06-51847645 of mark.peters@ijssel.com. Wij verzorgen onder andere een workshop Smart Innovation.

Share This