UpTimeWorks slaat internationaal de vleugels uit

25 feb 2019

Tijdens de Reliable Plant Conference & Exhibition krijgt UpTimeWorks dit jaar voor het eerst een gezicht in de VS. Martin Blenkers (General Manager UpTimeWorks) en Ronald van Druten (General Manager IJssel Predictive Maintenance) reizen voor deze primeur in april af naar Cleveland.

Het is de eerste keer dat IJssel met een concreet product de markt opgaat, vertelt Blenkers. ‘Met de continue monitoring door UpTimeWorks helpt IJssel klanten om onderhoud efficiënter te plannen en de leverzekerheid van de productie te verhogen. De Amerikaanse markt heeft grote potentie voor UpTimeWorks.’ Blenkers en Van Druten hebben een zeer sterk verhaal, met schitterende referenties van Europese klanten. ‘Veel van onze klanten hebben Amerikaanse moederbedrijven. Denk aan Cargill, Coca-Cola, Tata Steel, DSM en Centrient (DSM) Pharmacaeuticals. Dat helpt ons stevig in het zadel.’

Kennis delen over efficiënt onderhoud
De Reliable Plant Conference & Exhibition is een bijzonder congres. Behalve stands en netwerkgesprekken gaat het er ook om kennisdeling. Van 16 t/m 18 april komen meer dan 100 sprekers hun kennis en ervaringen delen. Blenkers: ‘Een groot evenement en uitgelezen kans voor UpTimeWorks om internationaal naamsbekendheid te krijgen.’ Tijdens de Reliable Plant Conference & Exhibition trekt UpTimeWorks samen op met Noria. Noria is wereldwijd een toonaangevend kenniscentrum op het gebied van olie- en vetconditionering. Als exclusieve partner van Noria in de Benelux is IJssel in staat om iedere organisatie te ondersteunen met het beste smeertechnisch onderhoudsplan. Samen trainen ze personeel om dit onderhoud op de juiste manier uit te voeren.

Share This