B(iz)arre tijden vragen om creatieve oplossingen Dinsdag 24 maart. Op de planning stond een Smart Industry Workshop voor studenten van de Hanze Hogeschool Groningen. IJssel-collega’s Mark Peters en Sofie Vreriks draaiden hun handen er niet voor om en maakten er een interactieve webinar van.

Sofie: ‘We hebben een Webinar voor studenten verzorgd. Onze bekende Smart Industry Workshop, maar dan online (inclusief Smart technologies demo’s). Mark en ik waren beide op onze eigen locatie en hebben toch samen er wat van kunnen maken. Kennisdelen en inspireren is gelukkig niet afhankelijk van de locatie.’ Smart Industry – de digitalisering en verweving van uw apparaten, productiemiddelen en organisatie – speelt een rol in alle fasen van de ontwikkeling van uw bedrijf. IJssel zet deze ontwikkelingen dan ook in voor een integrale benadering van productieoptimalisatie: in de haalbaarheids-, locatie- en masterplanstudie, in het ontwerp en de realisatie van de processen en de fabriek, en in het onderhouden en continu verbeteren van de processen en assets. We zijn gesprekspartner van uw bedrijfskundige, engineer en monteur.

Bent u benieuwd wat Smart Industry kan bijdragen aan uw concurrentiepositie? Neemt u dan contact op met Mark Peters op 06-51847645 of mark.peters@ijssel.com. Wij verzorgen bijvoorbeeld graag bij u op locatie of bij IJssel een workshop Smart Industry of kijken samen met u naar de mogelijkheden om uw productieproces te optimaliseren.

 

Webinar Smart Industry Workshop IJssel

Virtual Reality in de praktijk

 

Share This